Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Revan, koncert, Obi-Wan a zrušené hry

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
13. Říjen 2014 - 22:24
Ačkoliv obvykle Přehledy nekomentuji, musím ocenit tvůrce za opětovně výbornou práci. Samochvála je sice trochu zlo, ale při malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství. Na druhou stranu, Pětka napsala všechny ty odporně dlouhý zprávy, který nikdo jiný dělat nechce, tudíž značnou slávu za přehled si zaslouží také ona. Já ho ale složil, takže dnešním hrdinou jsem já (jak říkám, malé dávky neškodí).

Také mi vůbec nevadí přesunutí na pondělí, vidím v tom, opět, geniální tah hlavního organizátora Přehledů, tedy mě.

Tak, to by bylo k úvodnímu pobavení a blábolům. Co mi ale rozhodně vadí, či mě dokonce šokuje, je zpráva o Revanovi. Četl jsem knihu, tudíž vím, co pro Republiku pár století dělal. Také jsem četl značný část životopisu. Proč ho teda nyní posadily do pozice dobyvatele a ničitele celé galaxie a chtějí, aby se Jediové a Sithové proti němu spojily? To mi teda nedává smysl. Doufám, že pokud si někdy SW:tOR zahraji a dostanu se až k této misi, budu se moci aspoň moci k Revanovi přidat. Samozřejmě pokud ještě nekonvertují k Temné straně Meetru Surik, alias Jedi Exile. To už by pro mě bylo největší zklamání (velezrada!).

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Evil
36-37
14. Říjen 2014 - 1:22
Pochybujem, že v tomto datadiscu bude ústredný záporák Revan(kto hral jeden flashpoint, tak vie prečo)...to bude len niekto sa za neho vydáva. Osobne to vidím tak, že Darth Revan pred 300 rokmi nariadil vybudovať armádu, tá ostala na nejakej planéte zabudnutá a nejaký šašo, ktorý chce ovládnuť galaxiu si dal vyrobiť podobné brnenie a predstiera, že je on, aby ho tá armáda nasledovala.

Videl som wallpaper aj teaser a tomuto "Revanovi" nejak ten priezor na helme žiaril na červeno.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
14. Říjen 2014 - 8:19
Já nevím, no. Na SWTOR.com (zdroje v článku opraveny, btw) píšou: „In the midst of the ongoing war between the Sith Empire and the Galactic Republic, a long-hidden sect of extremists has emerged, led by the enigmatic former hero of the Jedi Civil War - Revan.“ - což je poměrně přesně řečeno. Logicky bych to viděl podobně jako ty, ale zdroje jsou výjimečně v tomhle přesné.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Ka-Ka-Ka-Kawaii
25-26
20. Říjen 2014 - 16:35
Mám ráda lidi co se sami chválí. Jak někdo řekl v nějakém seriálu: "Sebevědomí je sexy."

"Jablečný džus je dobrý k snídani. Víc než nějaký Actimel či co..."

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke
15. Říjen 2014 - 12:04
Děkuji za vynikající práci, ale mohl by někdo prosím označovat takovéhle zprávy o EVII slovem SPOILELR (i nazačátku přehledu v souhrnu) prosím. Jinak vynikající práce:-)

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
20. Říjen 2014 - 18:30
Nu, přemýšlel jsem o tom a dalo by se to nějak provést, ale tento a možná i příští přehled to ještě asi nebude. Ale fajn připomínka, budu se snažit na to nezapomenout :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Adeon
32-33
15. Říjen 2014 - 15:15
concept art k star wars VII

odkaz »

+1
0
-1
Obrázek uživatele Ka-Ka-Ka-Kawaii
25-26
20. Říjen 2014 - 16:19
Tiny Death Star byla dobrá hra :(((((

"Jablečný džus je dobrý k snídani. Víc než nějaký Actimel či co..."

+1
+1
-1