Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Jméno Palpatina, Battlefront, nové lodě v E7

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Clonetrooper Neyo
25-26
21. Říjen 2014 - 14:07
S těma Stormtrooperama to je pěkně chabá výmluva. Ve staré trilogii bylo řečeno že to jsou nejelitnější vojáci v galaxii a taky jedni z nejlepších střelců. Mám pocit že Filoni starou trilogii jen tak proklikal a proletěl očima, nebo z nás dělá úplné blbce.

Glory to the emperor!

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
21. Říjen 2014 - 14:37
Také jsem ale četl, že ve Staré trilogii stormtroopery vychvaloval zejména Obi-Wan, který je měl zafixované jako vycvičené klony z Klonových válek. I ve Staré trilogii je vidět, že stormtroopeři byli povětšinou lůzři, kteří vyhrávali jen pokud měli přesilu 20 na jednoho. Tohle se bohužel nedá omluvit tím, že Stará trilogie je stará a technologie tam prostě jsou staré (někde jsem takové argumenty slyšel), protože v příběhu by šlo bez problému udělat, aby se také někdy skutečně trefili.

Tím ovšem neomlouvám, že v Rebels se vojáci nedokážou trefit z metru do nepřítele... ale je to pro děti, takže nad tím osobně rád zamhouřím oko.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
23. Říjen 2014 - 16:56
Co k tomu dodat...
Sheev...je těžké to pronést, bez toho aniž byste nevyprskli smíchy. Ze začátku jsem byl docela naštvaný, ale pak jsem si uvědomil, že na tom vlastně nezáleží. Málokoho jeho křestní jméno vůbec kdy zajímalo a nikdo mu stejně neřekne jinka než Imperátor/Dart Sidious.
Jméno Sheev už zemřelo před dlouhou dobou.
Episoda VII...nevím, nevím. Lodě vypadají dobře, všechno vypadá v celku jak má. Ale sakra, jak já nechci aby se Luke obrátil k Temné straně. Nedávalo by to smysl a akorát by to kopírovalo EP III. Kdyby se jednalo o Lukova klona nebo kdyby tohle nebyl kanon, ale taková alternativní verze "Co kdyby?", tak bych to možná bral. Ale tak se mi to vůbec nehodí...
A ted k Rebels.
Ten alternativní konec s TIE se mi líbí.Tím, že oficiálně nic neprohlásili,dává to možnost dětem se použít představivost a vymyslet si svůj vlastní koneckonec.
Ale ten výrok ohledně Stormtrooperů...prominte, pane Filoni, ale myslím, že na špek jste nikho nenachytal. Je to jenom výmluva vymyšlená za jízdy taxíkem. Kdyby to byl váš původní názor tak byste to někde v epizodě zmínil a neříkal to až ted.
Sice dává nějaký smysl, ale pak nastávajím další otázky. Proč tedy nezkušení vojáci nejsou v tréninkovém centru? Proč není brnění nezkušených vojáků vyznačeno jinak než vojáků elity? Proč s nimi není v týmech jeden elitní stormtrooper jako dočasný kapitán či důstojník? Proč jste je udělal nezkušenými? Proč je modrovlasý puberták silnější než dospělý, byt nevycvičený muž?....tady radši skončím než se nechám moc unést. Doufám, že se to do budoucna bude lepší.

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
6. Prosinec 2014 - 19:52
Jméno Palpatina vypadá, jako by ho vytvrořili ze Star Wars names generator, tam padají takovéto kombinace. :D
Luke a temná strana...mno, pokud už vykrádat EU, tak jsou mnohem lepší zápletky. A osoba v traileru je zjevně muž kolem třicítky, alespoň podle držení těla. Crusaber by Luke asi taky "logicky" nepoužíval, když měl už dva meče a ani jeden neměl crossguard. (neznamená to, že logika zvítězí, proto úvozovky). Typuji, že Sith, nebo spiš Dark side user, je Benedict Cumberbatch, někde jsem viděl i názor, že by to mohla být Gwendoline Christie, ale to si nemyslím. V GoT možná má umně vytvořenou asexuální postavu, ale tato osoba na sobě zbroj nemá.
Alt konec k TIE je pro mě tak bezpředmětná zápletka, že jsem se tím nezabýval. Ačkoliv pro cílovou skupinu to může být fajn pro představivost.
Co se Filoniho týče. Je jasný, že na to neměl co říct. Co by asi taky mohl, hm? Šest let vypipláváš animovaný seriál, který se z dětské show změní v něco kvůli čemu jsou na CN ochotni koukat i dospělí, z nezletilé mimozemšťanky uděláš oblíbenou postavu a skoro se Ti podaří vymazat z paměti žalostné představení Anakina z filmů a potom Ti řeknou: "Dobrá práce Dave, a teď začni znova, tentokrát je tvůj šéf Mickey Mouse.... Může trvat roky, než Rebels bude koukatelné i pro starší fandy a jestli si někdy nebudu přát, aby Ezrovi ustřelili hlavu, tak Filonimu napíšu ručně psaný dopis...respektive ručně podepsaný, aby ho vůbec přečetl.
Co se týče tvého posledního odstavce, tam není třeba rozebírat, souhlasím s každým písmenem

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
6. Prosinec 2014 - 21:37
Souhlasím, ale všiml jsem si jednoho paradoxu. Star Wars Rebels chválí hlavně dospělí! Jasně, děti to také mají rády,ale hlavně dospělí to povznášejí do nebe. Proč? No, jeden z hlavních důvodu je asi podle mne, že to má něco společného s Originální Trilogií. Mnoho lidí je doted naštváno Epizodou I-III (upřímně chápu proč),ale tady mi připadá, že jsou lidi ochotní tolerovat cokoliv, hlavně at to má stormíky, Imperial March, a at to vypadá hodně jako Originální Trilogie. Neříkám, že v tom seriálu nejsou nějaké dobré věci, ale celkově mi přijde jako drahá reklama na Star Wars Blu-Ray Epizodu IV-VI, která je věčně bráněna argumenty jako "Stará Trilogie byla méně taky seriozní" a "Je to jenom pro děti!", které popravdě řečeno neobstojí, protože já sleduji většinou SERIÁLY PRO DĚTI (jako Žely Ninja, Transformeři atd.) a mohu potvrdit,že ty seriály byt někdy infantilní jsou mnohem lépe udělané něž Star Wars Rebels.

P.S: Taky bych zrovna nedával úspěch TCW a neúspěch Rebels na triko Davovi. On je spíše v čele produkce, myslím, že přímo většinu epizod nepsal či netočil.

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
6. Prosinec 2014 - 22:23
Ten sith bude Adam Driver. Více o záporných postavách si můžeš přečíst v tomto článku. odkaz »

Nothing is true, everything is permitted.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Nihilus
25-26
2. Listopad 2014 - 20:26
Nemůžu uvěřit, že Filoni vypustil z úst takovou neskutečnou blbost. Když už nemají motivaci, mají alespoň pud sebezáchovy, který by je měl nutit si zachránit vlastní život zastřelením nepřítele... nebo tím chce naznačit, že je to jakýsi druh protestu, že se nechají zastřelit i když velení je to jedno? A pak ještě ke všemu je v následujícím díle ukázáno, že jsou cvičeni už od mala... čímž si dost protiřečí...

"Mě je naprosto šumák, co si dáváte do podpisů" -Pětka

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
6. Prosinec 2014 - 19:24
Jenže, co jiného měl říct? "Clone Wars jsou prostě lepší a radši bych dělal na nich" ? Stormtroopeři byli ve filmech prezentováni jako neschopní, (to budou v té neschopnosti pokračovat i nadále?!) Jenže když se dementně chová hlavní postava, musí se stormtrooper chovat ještě dementněji, jinak by našeho hlavního hrdinu zabila aspoň zbloudilá střela, když nic jiného. A co výcviku týče, to byli, pokud si pamatuji dobře, důstojnické akademie. Pokud je tomu jinak, tak epic fail, že nová generace armády má asi tak deset vojáků na základnu. To že je zval budoucími stormtroopery vysvětlit opravdu fakt nedokážu.

+1
+1
-1