Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Dohady: Možné postavy v Rebels a totožnost Fulcrum

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
9. Únor 2015 - 16:38
Tvorcovia spočiatku volili veľmi opatrne svoje slová ohľadom výskytu Vadera a Imperátora. Ale bolo už vtedy zrejmé, že ich budú musieť použiť. Nemyslím si, že by ich mali v zálohe pre prípad, že by klesala sledovanosť, ale ako plán postupného vyvrcholenia seriálu. Tvorcovia v tomto prípade budú musieť postupovať ďaleko opatrnejšie, než v prípade TCW, pretože tu im prehrešky/ nezrozvanolosti/ nepresnosti nebudú odpustené. Je to podľa môjho názoru len otázka času, kedy ich "nasadia" na pár dielov (nemyslím, že budú hrať výraznejšiu rolu - aspoň nie v prvých 2-3 sériách) a možno dostanú väčší priestor s finále seriálu. Nebránim sa - ťažko bojovať proti Impériu, ak nebojujete priamo s tým, čo Impérium zosobňuje.

Keď som čítal pôvodný článok ohľadom Ahsoky v Rebels tak som buď nedočítal alebo prehliadol niektoré detaily, ktoré tento článok popisuje (asi sa čerpá aj z iných zdrojov, to som už nepozeral). Teraz sa mi zdá, že má viac a lepšie argumenty. Ja som čítal ohľadom "loga" na škatuliach, ktoré majú podobný, ale nie rovnaký tvar ako jej "čelenka" a podobne (takýchto "dôkazov" sa však dá nájsť neúrekom). Je však logické, že by sa mohla objaviť. Síce si tým vyslúžim "palce nadol", ale ja by som sa jej návratu do SW seriálu vôbec nebránil. Fanúšikovia by sa mohli "oprieť" o známu a obľúbenú postavu, tvorcovia by dostali priestor na rozvoj postavy a možno, ale čisto len možno, by sme sa mohli dočkať aj vyriešenia jej príbehu. Ale to zbytočne predbieham...

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Abdilon
12. Únor 2015 - 12:20
Tak když jsem si přečetl že by se Ahsoka mohla vrátit byl jsem natěšen , jelikož v CW jsem jí měl rád ,ale na druhou stranu se bojím aby jí nezmrvili jako skoro všechno co udělali .Ohledně Vadera a Palpatina se to dalo čekat že se časem objeví .

Není emocí, pouze míru.
Není nevědomosti, pouze poznání.
Není vášně, pouze klidu.
Není chaosu, pouze harmonie.
Není smrti, pouze Síly.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Kuxa
22-23
3. Březen 2015 - 14:46
Jooo! Byla by krása, kdyby Rebels uzavřeli neuzavřené postavy z TCW! Protože odchod Ahsoky byl opravdu takový neuzavřený... ještě by bylo dobré nějak uzavřít Asajj Ventress, ta mi taky připadla taková neuzavřená... nebo že by byla Inquisitor? Jistá podoba tam je... :D
EDIT: SPOILER!
---
Tak Ahsoka se v Rebels opravdu objeví! V poslední epizodě první série...
---

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
11. Březen 2015 - 14:27
Chtělo by to trochu víc novinek:-) (Ale na druhou stranu chápu, že máte taky jiné starosti:-)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
11. Březen 2015 - 15:32
V nejbližší době je v plánu vydat zajímavý rozhovor s Filonim, ve kterém rozebírá spoustu věcí okolo Rebels. Také bych se chtěl konečně dostat ke krátkým webkomiksům vztahující se k epizodám The Clone Wars. Ale máš pravdu, budu se novinkám více věnovat :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke
11. Březen 2015 - 16:42
Děkuji za tak pozitivní odpověď:-D (Nečekal jsem to:-)

+1
0
-1