Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Ahsoka Tano v SW: Rebels

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Luke
18. Duben 2015 - 14:20
Moc mě tento článek potěšil. Ahsoka Tano je má oblíbená postava - tedy mám rád všechny, ale patří k těm více oblíbeným:-)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Luke
19. Duben 2015 - 12:10
Tak teď jsem viděl trailer na 2 a musím říct, že parádá:-D

+1
+1
-1
Obrázek uživatele BobaFett
25-26
18. Duben 2015 - 15:36
"Po obrovském úspěchu první série"?? Omlouvám se, ale asi jsem něco zaspal, sledovanost v USA byla chabá, na ČSFD mají Rebels jen 67% a když se zeptám kohokoliv kolem sebe, tak ani neví, že tento seriál existuje. Dokonce i můj mladší bratr, který měl Clone Wars (2003 i 2008) hodně rád, řekl že Rebels je "blbost". Tento seriál prostě pokračuje v ničení SW stejně jako jeho předchůdce.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
18. Duben 2015 - 17:02
Aniž bych chtěla seriál jakkoli obhajovat:

1) Sledují ho hlavně malé děti, které asi na ČSFD zrovna nechodí, aby něco hodnotily. (+ český dabing Rebels je fakt zlo, takže tím se nám to ještě omezuje)
2) Neměl by ses ptát kohokoli, ale těch, co SW viděli a líbilo se jim. Nemá smysl se na to ptát lidí, kteří neviděli ani jediný díl - ti samozřejmě ani nebudou vědět, že nějaký seriál o SW je, proč by také měli, že?
3) Když se vrátím k porovnání s TCW, tak na ČSFD mají Rebels jen o 8,8% horší výsledek (ale zato mají jen 530 hodnotících, zatímco TCW 4631)
4) Převládá hodnocení čtyřmi hvězdami, naopak nejméně použito bylo nula hvězd.
5) Jedná se o první sérii. Během první (a někdy i během druhé) série bere mnoho lidí seriál „na zkoušku” a až poté se rozhodnou, zda má cenu v sledování pokračovat, potažmo doporučit přátelům. Takže ani není moc zvláštní, že i když se nejedná o nejlepší seriál, chtějí v něm pokračovat.

Tak nevím: buď se nám tady vyjadřují jen ti nespokojení, kteří kvůli tomu pak nemají čas na ČSFD hodnotit, a spokojení se baví jejich nespokojeností a hodnotí seriál na ČSFD, nebo jsme fan-page s nejvyšším procentem lidí, co neradi Rebels. :D
P.S. Já se sice k seriálu nevyjadřuju, ale to neznamená, že patřím do té druhé skupiny! ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
18. Duben 2015 - 17:32
Jo taky mám pocit, že pozitivní názor na Rebels abys tady pohledal, Já se právě k dílům nevyjadřuji protože tady jsou Rebels vnímány převážně negativně:-) (Já stále věřím ve zlepšení seriálu, zvlášť po posledních dvou dílech:-) Jo a Pětko skus prohledat hodnocení na odkaz »

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
18. Duben 2015 - 19:46
Tak jsem poctivě pročetla jejich recenze. Na úvod bych ráda řekla, že by si měli udělat pořádek s číslováním epizod - na některých serverech je mají posunuté o jednu dopředu, protože započítali i pilot, ale tam je mají hned o dvě a to ho nezapočítali. Jak se jim to povedlo, nevím, ale po chvíli už jsem se v tom vyznala. :D

A nyní návrat k matice (jinak to moc podat neumím, ale pokud si to budeš přát...):
Celkově tam mají průměrné hodnocení epizod 75,89%, jeden díl však hodnotilo průměrně 2,8 lidí a to je dost málo. Chtělo by to tam i vyjádření návštěvníků portálu, která jsem nenašla. (Pokud víš, kde je najdu, dej mi prosím vědět.) U nás je průměrné hodnocení 71,57% s 8,4 hodnotícími. Takže to vlastně asi až tak hrozné není, když se to tak vezme. ;)

Zato se zde v komentářích objevuje hodně negativních názorů, které však v celkovém scóre epizod nic moc nenapáchaly. Průměrně je u epizody jen 0,7 hlasů menších než 5*.
V podstatě by se tedy dalo říct, že:
a) Nadáváme a nehodnotíme.
b) Nadáváme jen proto, že nadávají ostatní, a to i přestože se nám to líbilo.
c) Nadáváme, protože nám něco vadí, ale jsme hodné dušičky a tak nadhodnocujeme.

Osobně tipuju první možnost... :D

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke
19. Duben 2015 - 11:59
vyjádření návštěvníků portálu, která jsem nenašla.

Bohužel dřív se lidi vyjadřovali na odkaz » Ale to už je teď mrtvé:-(

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
27. Duben 2015 - 0:20
Já zaškrtávám za a) . Přijde mi trošku kontraproduktivní hodnotit bodově seriál u kterého nejsem cílová skupina. Je to asi stejné, jako když na čsfd hodnotí dospělí Pokémony. Jaký výsledek to asi může mít? Radši se vyjádřím slovně a obhájím si to, než abych zkresloval hodnocení jednou hvězdičkou.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
19. Duben 2015 - 20:32
Přesně tak. Ono moc nemá cenu tady seriál obhajovat, protože se na tebe pak sesype padesát haterů a za každou cenu se snaží tvůj názor vyvrátit (a někdy dost nelogicky a nepochopitelně). Když si projdu různé zahraniční weby, facebookové stránky nebo i české CSWU, tak všude mají Rebels více méně pozitivní ohlasy. Jako jasně, najde se i pár negativních. Ale jenom tady je negativní drtivá většina :D
Někteří si stěžují, že tím, že použijou postavy z TCW, tak ho vykrádají. Ale neviděl jsem jedinou stížnost, že by použitím Landa nebo Vadera, vykrádali originální trilogii :D A vsadím se, že kdyby v Rebels žádnou známou postavu nepoužili, zas by nadávali, že to se Star Wars nemá nic společného :D Nevím no, buď jsou tady tak zarytí fanoušci TCW nebo tak zarytí Imperiálové :D
Stejné je to se stormtroopery. Když se někoho zeptám, proč mu to v Rebels vadí, když to bylo i v OT, tak mi řekne, že: "V OT to bylo schválně, aby nezabili hlavní postavy." Da fuq?! A v čem je to v Rebels jiné? :D
Ale stejně mě nejvíce dostalo, že první vlna hejtů se webem prohnala dávno před tím, než vůbec byla odvysílána první epizoda :D

Jenom dodám, že trailer jsem ještě neměl možnost shlédnout, ale z FB už leccos vím :D Co se klonů týče, upřímně jsem za to docela rád. Obzvlášť proto, že jeden z nich by podle twitterového prohlášení Rebels Recon měl být - počkej si - GREGOR! :)
Upřímně od druhé řady očekávám více než od první a věřím, že bude většinou ve stejném duchu jako poslední dvě epizody řady první :)

A nezbývá než čekat na hejty, protože jsem se zastal Rebels :D
EDIT: Tak trailer jsem už viděl a vypadá to dobře :) Konečně budou větší bitvy a pravděpodobně to bude trochu "temnější" :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele BobaFett
25-26
18. Duben 2015 - 19:55
K tomu druhému bodu - ptal jsem se každého, kdo viděl alespoň jeden díl SW a je zajímavé, že když jsem se zeptal na TCW tak ho znal skoro každý ;)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
18. Duben 2015 - 20:02
Faktická poznámka: The Clone Wars dávali delší dobu a už je to 7 let od premiéry filmu, takže je větší pravděpodobnost, že si TCW všimlo více lidí. Úvodní film dávali navíc v kinech, což je také solidní výhoda a těžko se to přehlédne (mám takový pocit, že jsem v době premiéry prohlásil, že animovaný film je konec Star Wars (v kině jsem ale nebyl) a už s tím končím... hehehe).

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1