Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SW: Battlefront- novinky

Reklama
Napsáno dne 5.6.2015

Co zatím víme?

Vydání hry bude o měsíc dříve než premiéra Star Wars VII. Na hře pracuje tým DICE, stejní lidé, kteří jsou známí hrami jako Battlefield. Dělají všechno, co se dá, aby přinesli hráčům co nejautentičtější zážitek z předaleké galaxie. Dokonce získali přístup ke všem modelům vozidel a lodí z původní trilogie. Využívají např. technologie, kterou skenují 3D předměty, tudíž ve hře budou fotorealistické modely a textury těch předmětů a prototypů, se kterými se před lety natáčela stará trilogie.
Mapy

Mapy

Aby tvůrci doplnily realističnost, procestovali a naskenovali všechna místa, kde se natáčela původní trilogie. Mapy herního světa budou obrovské i přesto, že byl snížen počet hráčů na jednu bitvu na 40 u těch největších map. Bojiště jsou známá zatím tři. Endor, Hoth známe z původní trilogie, dále je pak planeta Jakku, která bude vyplňovat mezeru mezi VI. a VII epizodou. Ta bude dostupná v DLC balíčku „The Battle of Jakku”, kterou dostane zdarma každý, kdo si hru předobjedná nebo koupí do měsíce po vydání.

Absence vesmírných bitev

Ano, je to tak. V novém Battlefrontu nebudou vesmírné bitvy. Původně bylo v plánu, že když nasednete do pozemní stíhačky, budete moci odletět z planety na orbitu, kde by byla vesmírná bitva. EA se ale vyjádřili, že by to bylo velice nepraktické, když už samotná pozemní mapa je dost velká a kdyby ve hře už byli jen dva hráči, z toho jeden byl v kosmu a druhý na zemi, byla by malá šance, že by se našli.

Postavy z filmů

Už v Battlefrontu II byla možnost hrát za postavy z filmů. Zatím byly představené postavy Darth Vader a Boba Fett. Zatím DICE tají, jak se k těmto postavám ve hře dostanete, ale pravděpodobně se bude jednat o splnění nějakého úkolu v boji, nebo za zabití několika nepřátel v řadě. Necháme se překvapit.

Správa výbavy

Ve hře nebude žádné rozdělování tříd. Když budete chtít zničit např AT-AT, místo blasteru se spawnete s raketometem.

Frostbite engine

Hra běží na vylepšeném Frostbite enginu, který se využívá, jak jen může. Například materiály budou mít realistické vlastnosti. Ve výsledku například pojedete na speederu, chytnete se upocenýma rukama řízení, a když vystoupíte, zanecháte na nich lesknoucí otisk. Co se pak nevyužije, je zničitelnost prostředí. Zničit půjde prostě jen to, co bude určené ke zničení. Žádné vykácení poloviny lesa na Endoru pro lepší prostor v bojišti.