Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars maraton a projekce 7. epizody

Reklama
Napsáno dne 28.11.2015
Pokud máte zájem o osvěžení vzpomínek z filmové hexalogie Star Wars (či pokud se chcete i jen potkat s dalšími fanoušky Star Wars), může vás zajímat II. filmový maraton studentského parlamentu Gymnázia Dr. Josefa Pekaře v Mladé Boleslavi, který je právě zaměřen na Star Wars. Viz pozvánka od organizátorů:

Taky se nemůžete dočkat epizody VII? Určitě si ale neuškodí připomenout, jak to všechno začalo. Tak přesně proto byste neměli chybět na II. Filmovém maratonu studentského parlamentu Gymnázia Dr. Josefa Pekaře v Mladé Boleslavi, který bude ve znamení ságy STAR WARS.
5. - 6. Prosince budete mít jedinečnou možnost shlédnout celou ságu Star Wars pěkně pohromadě. Navíc tak, jak jste je nikdy neměli příležitost v kině vidět, a to na velkém plátně se špičkovým audio systémem a v Blu-ray kvalitě, v originálním znění s titulky.
Akce se uskuteční v kině v Mnichově Hradišti a bude navíc doplněna o tématickou výzdobu a občerstvení. To celé navíc jen za symbolickou částku 250 korun, to znamená 40 korun na jeden film.
Tak se pojďte přidat k této super akci, která všem zúčastněným poslouží jako odrazový můstek pro epizodu VII.
Pokud budete mít ještě nějaké otázky, níže najdete odkaz na oficiální stránky akce, kde najdete všechny potřebné informace, popř. pokud budete mít nějaké dotazy, se kterými si ani tak nebudete vědět rady, můžete se s nimi obracet přímo na organizátory kteří je rádi zodpovědí.

Za celý tým organizátorů akce vás zdravím těším se na co nejhojnější účast
Michal Kopal - Exarkun

Pokud máte již původní hexalogii zhlédnutou a přemýšlíte, kdy zajít (či s kým) zajít na premiéru Síla se probouzí, mohla by vás zaujmout tato skupina na facebooku, viz popis:

17.12.2015 je premiéra nového Star Wars filmu. Obarvěte proto prostěradla na hnědo nebo na černo, vyřezejte do nich díry, vybrakujte ebay a půjčovny kostýmů, vyrobte tak jediovské hábity, nechte si pramen delších vlasu na copánek, vyrobte světelný meč. Pokud se na to necítíte, řady stormtrooprů jsou stále otevřeny novým rekrutům :) . Dejme si záležet a vezměme útokem kina po celé čr! Na tuhle událost se jen tak nezapomene. Po akci můžete posílat fotky pořadatelům a uděláme galerii všech, ale hlavně těch nejpovedenějších kostýmů. Kdo dá share a lajk je správnej fanoušek, tak šiřte mezi svými friends ať je nás co nejvíc a ať ty kina zbouráme...