Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Hra 1313 je (možná) zpět

Reklama
Napsáno dne 20.12.2018

Na Youtube kanálu Star Wars Comics se objevilo video o údejném připravovaném projektu ve šlépějích ukončené hry 1313.

Původní hra byla ve vývoji od roku 2012 a následujícího roku byla ukončena v důsledku zrušení vývoje v LucasArts. Společnost existuje pouze pro správu licencí Star Wars tvorby. 

Autor videa prohlásil, že chce oživit koncept 1313 ve své nové připravované, čistě fanouškovské, hře. Nyní pomocí svého kanálu a hashtagu #1313isback hledá dobrovolníky z řad fanoušků, kteří by se k němu přidali a podíleli se na vývoji hry. Nepodal žádné konkrétní informace, kromě toho, že dosavadní vývoj financuje osobně a hru by chtěl vydat jako free to play.

Zůstávají nám však otázky, které zatím zůstávají nezodpovězené a autor se zdá být velmi tajnůstkářský. Zmínil, že se jedná o fanmade hru a neměl by se tedy stát terčem právníků EA, ale zatím k tomu nemáme podložené důkazy. Stejně tak nevíme v jakém stavu hra je a kdy můžeme očekávat víc než jen pár screenshotů.