Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Teaser Trailer je venku!

Reklama
Napsáno dne 12.4.2019

Jak jistě nejspíše víte, začalo Star Wars Celebrations. V rámci hlavního panelu k poslední Star Wars epizodě, jejíž premiéra se rychle blíží, byl zveřejněn teaser trailer a název nadcházející epizody.

Film ponese název " The Rise of Skywalker". Český název zatím zveřejněn není, takže nad významem budeme moct ještě chvíli polemizovat, zda se jedná o povstání, nebo znovuzrození Skywalkera, či Skywalkerů. Ať tak, či onak, název je bezesporu zarážející, s ohledem na události předchozího filmu a trailer samozřejmě na tuto otázku nenabízí odpověď. A záběrů, o kterých se jistě bude v nejbližší době mluvit je hned několik, podívat se na ně můžete samozřejmě zde:

V rámci informačního panelu byla kromě několika otázek ke známým postavám představena i nová postava Jannah, kterou ztvární herečka Naomi Ackie. Žádné bližší informace k její postavě zveřejněny nebyly, ale kolují zvěsti, že by se mohlo jednat o dceru Landa Calrissiana. Nic není potvrzené a sama herečka se vyjádřila, že Lando je muž, který by mohl mít dceru kdekoliv v galaxii.

A když už o něm padla řeč, v traileru se vrací Billy Dee Williams v roli Landa Calrissiana. Herci je úctyhodných 82 let a ve finální epizodě trilogie se objeví jako oblíbený pašerák i v ikonickém žlutém obleku a dokonce se proletí ve Falconu.  

Dále je v traileru patrný pokrok schopností Rey, děj by se podle všeho měl posunout o celý jeden rok po předchozím filmu a půjde do tuhého. Lze očekávat nové i staré rasy a duel mezi Rey a Renem. Když už zmiňujem Kylo Rena, neznámý mimozemšťan mu v traileru spravuje masku a nelze také zameškat Leiu držící vyznamenání, které předávala Hanu Solovi, nebo Rey třímající v ruce světelný meč Skywalkerů.  

Odkazů na předchozí filmy je v teaseru požehnaně, snímek vypadá velice slibně a mnoho fanoušků po celém světě začíná odpočítavat do premiéry, která je oznámena na 19. prosince.