Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Starkiller

Napsal: dugar
Dne: 15.8.2013 16:23
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Ahoj, nedávno jsem zkoul preklad Star Wars: The Force Unleashed (1 i 2) od FenixProdabing, chci se zeptat jestli nevíte jak to se Starkillerem dopadlo...jak umrel a jestli v 2 dile to byl on nebo jen jeho klon. Díky :)

Ješte by jsem k původní otázce přidal: zdalipak si myslíte že se Starkiller objeví v seriálu Rebels, podle mě by se tam objevit měl...konec konců to byl on kdo rozpoutal rebelské povstání...
Přidat komentář
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
15. Srpen 2013 - 17:04
Pokud je mi známo, byl to jeho klon. Pravý Galen Marek zemřel při souboji s imperátorem, když pomáhal povstalcům v útěku ze zajetí.

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+5
-1
Obrázek uživatele dugar
24-25
15. Srpen 2013 - 19:02
Díky :)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
16. Srpen 2013 - 16:46
Nedal ho ale potom Imperátor ošetřit a učinit z něj zabijáka?
odkaz »

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Adamus
28-29
16. Srpen 2013 - 18:35
Ne, nenechal ho ošetřit. Nicméně se tak stalo v alternativním konci TFU, kdy Galen Marek zabil Vadera a stal se Císařovým žákem.

Následně potom čelil Boba Fettovi, Obi-wanovi nebo třeba Luku Skywalkerovi. Toto všechno nabízel přídavek pro normální The Force Unleashed s názvem Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (tato hra obsahuje i původní verzi a bonusem je právě to alternativní pokračování Starkillera jakožto Císařova žáka).

"Savior, conqueror, hero, villain… You are all things, Revan, and yet, you are nothing."

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Mirek
24-25
16. Srpen 2013 - 19:46
JJ, díky.

Don't ask, if you don't care.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Evil
36-37
17. Srpen 2013 - 13:44
Ono počas celej TFU II...nebolo nikde jasne povedané, či bol Starkiller klon alebo nie...aj on sám sa nad tým zamýšľal...ani Kota tomu neveril.

V záverečnom cinematicu to povedal Darth Vaderovi:

"Maybe Kota is right. Maybe this is all a trick, a way to get me so confused that I'd forget who i really am and become your slave again."

+1
+1
-1