Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Proč se o něco nepokusili?

Napsal: Fík
Dne: 6.9.2013 22:24
Kategorie: Star Wars obecně
Zpět na fórum

Proč se jediové po rozkazu 66 o nic nepokusili?Přežilo jich přece hodně.Vím že Yoda odešel do vyhnanství(ale i tak snad mohl pomoct).Pořád však zbylo dost dalších jediů.Shak Ti,Rahm Kota,Obi Wan Kenobi,Kento Marek,Sha Kon a mnoho dalších rytířů i mistrů jedi.Proč tedy nic neskusili?Sidiuse a Vadera by porazili ne?Předem děkuju za odpověď.
Přidat komentář
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
8. Září 2013 - 18:39
Ve Star Wars Magazínu 1/2012 ukazovali, že Jediové měli sraz pár měsíců, po rozkazu 66 aby Vadera vylákali z úkrytu a zabili ho. Vypustili do oběhu falešnou zprávu o Obiwanovi, že se schůze zůčastní taky, a Vader přišel a všechny je zabil. Jediů bylo sice jen pár, mezi nimi byla i Bultar swan, padawanka Ki-Adi Mundiho a byla zabita. Potom se rozkřiklo, že Vader , bez pomoci klonů míst asi 12 Jediů zabil přibližně 60 a zbytek odpůrců radši s touto lží zalezli do ústraní.
EDIT: Za tu padawanku se omlouvám.

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
7. Září 2013 - 7:57
Bultar Swan nebyla padawanka Ki-Adi Mundiho, ale Micaha Giietta a po jeho smrti Plo Koona...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
7. Září 2013 - 13:04
Aha, tak dík za opravu.

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
7. Září 2013 - 11:23
jo to jsem četl kdyby nepřišly vojáci 501. tak by to mohlo dopadnout jinak

+1
0
-1
Obrázek uživatele Evil
36-37
6. Září 2013 - 22:52
Nazdar...tak na úvod začnem komiksovou sériou "Purge"(Očista) prvé číslo, ktoré vyšlo aj v SW magazíne(tiež v prvom čísle magazínu) si mohol vidieť(ak si teda čítal), že sa o niečo pokúsili, ale dopadlo to tak ako dopadlo.

Kenobi sa o nič nepokúšal lebo si dal za úlohu ochraňovať mladého Luka Skywalkera, Yoda bol sklamaný svojim failom, niekde sa uvádza, že pri súboji s Imperátorom uvidel budúcnosť, že za ním príde Luke Skywalker, tak sa radšej usídlil na Dagobah a čakal až tam dojde.Rahm Kota sa o niečo pokúšal, s vlastnou armádou podnikal záškodnícke akcie na Imperiálne ciele... ostatní viac menej sa riadili striktnou Jedijskou filozofiou, nič nepodnikať a ctiť si života(to sa viac rieši aj v komiksovej sérii Legacy, kde Cade Skywalker chce spáchať atentát na Darth Krayta) a Jediovia sú proti, radšej meditujú a cvičia mladých padawanom a popritom dúfajú, že to dá Sila do poriadku, pretože cielený útok nie je Jedijsky spôsob.

Ale ešte je si potrebné uvedomiť, že mnohí Jediovia si mysleli, že len oni prežili Order 66. A mnoho z nich aj vedelo, že napadnúť Imperátora a Vadera je čistá samovražda v podstate furt boli obklopení vojakmi. No proste tam bolo veľa aspektov.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Palpi
23-24
14. Září 2013 - 9:58
Evil má pravdu. Ten komixs jsem četl a proti Vaderovy stála skupina přeživších jediů a stejně ho nedokázali zabít.

I mistr tesař si někdy utne pravou ruku.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Anakin Solo
8. Září 2013 - 12:32
V knize zrod Dartha Vadera píšou že se pokusily posbírat zbytky řádu a pak Vdera zabít
EDIT: *Vadera

"Věk víc než jen počet úderů srdce je. Věk je, kolik chyb udělala jsi"
―Yoda

"Síla je vše a vše je síla."
-Vergere

+1
-1
-1