Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

"Star Wars: Povstalci" - dlouhý trailer (oficiální)

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
6. Květen 2014 - 16:27
Nemůžu si pomoct, ale ten český dabing se mi (zatím) nelíbí. Některé hlasy mi k charakterům nesedí a obecně jsou až moc přehrávající (něco jako přemotivovaný, ale ve smyslu dabingu). Na druhou stranu, z minutového videa a několika slov bych nerad odsuzoval celý dabing seriálu. Uvidíme jestli se na nějakém z internetů objeví i česká verze seriálu, aby soud mohl být kompletní a spravedlivý.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele velitel Cody
26-27
6. Květen 2014 - 17:33
Co mi ale nejvíc vadí, to je ta logika. Pár nezkušených povstalců dokáže bez problému čelit nejlepší armádě v galaxii.
Imperiální armáda má skvělou disciplínu, skvělí výcvik, a skvělou výzbroj. Proto mám rád začátek episody čtyři, to nalodění imperiálních vojáků a celá ta bitva má v tomto smysl, rebelové padají jako zralé hrušky, zatímco imperiální vojáci padnou pouze dva a to jen díky momentu překvapení.
stejné, co mi vadilo v TCW, obyčejný aqua droid sejme ARC Komandéra. Nebo na Christopsis padali kloni neustále.
Ale když byl záběr na droidy tak nebil trefen žádný. Stejně tak mi vadilo, že pár drojdů dokázalo infiltrovat křižník Venator.
Přitom se jeden klon Vyrovná dvaceti drojdů, ke konci války dokonce padesáti. Je samozřejmé, že republika nemůže vždy vyhrát.
ale tohle nedává smysl. Jinak to vypadá, že tam bude Bo-katan, to by nemuselo být špatný.
Jinak by mě stejně ale více potěšilo, kdyby tvůrci příběh vymýšleli, hlavně tak, že se inspirují z epizod 1-6.
Proto byli díly o rozkazu 66 tak skvělé.

dělám amatérské lego star wars animace - http://www.youtube.com/channel/UCNQsdJy7J9Bubpa0b79o2VA?feature=mhee

+1
0
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
6. Květen 2014 - 18:04
To není Bo Katan ale Sabine...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
6. Květen 2014 - 18:17
Čelit armádě samozřejmě nemůžou, ale taktika hit&run je celkem účinná ve většině případů, což se od Povstalců také očekává, jak bylo naznačeno od autorů. A u epizody 4 bych docela očekával, že žádný moment překvapení u imperiálů nenastane, asi museli čekat, že to nepůjde jako po másle.

TCW, jak už jsem mnohokrát říkal, bylo pro děti. Žádné složité zápletky, obvykle se dalo dopředu vědět, kdo vyhraje. Většinou to byla Republika, protože ta byla označena jako ta dobrá, takže její hrdinské skutky bylo hodno zaznamenat. Neříkám, že to je správné. Ani že to je ale špatné, seriál byl tak nastaven, tak proč ne.

A inspirují se především u staré epizody a nákresů od... hlavního nákresovače Staré trilogie, psali jsme o tom někde v Přehledech :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele DuckLord
29-30
6. Květen 2014 - 18:40
Když si myslíš, že jsou nezkušení, tak sis o nich očividně nic nezjišťoval...
Takže začnem Kananem - Jedi, kterej přežil order 66, víc podle mě není třeba dodávat.
Ezra - ano on je nezkušený, ale dlouho žil sám živil se na vlastní pěst. Vzhledem k tomu, že ho má Kanan cvičit na Jedi, bude citlivý na sílu a po chvíli výcviku bude dostatečně schopnej.
Sabine - Mandallorianka, podle mě mluví za vše.
Hera Syndulla - podle jména je nejspíš příbuzná (dcera?) Chama Syndully, vůdce bojovníků za svobodu na Rylothu během Clone wars.
Zeb - je vysoce inteligentní, má kvalitní výcvik a je velká příšera
Chopper - astromech, ten asi moc bojovat nebude...

A například Luke ve staré trilogii (pokud si dobře vzpomínám) bez pilotního výcviku zničil Hvězdu smrti. Na pilotní akademii měl teprve odejít, žádný výcvik neměl.

A hlavně skoro ve všech filmech (nejen SW) padají dobře vytrénovaní záporáci jako hrušky ze stromu a z půl metru netrefí hlavního hrdinu. Vítej ve světě komerčních filmů (a seriálů).

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
7. Květen 2014 - 16:08
Luke lietal v T-16 Skyhoppery a strieľal s ním Wompské krysy/potkany v Žobrákovom kaňone. ;) Sorry za ten slovenský preklad, ale inak to neviem preložiť.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
6. Květen 2014 - 18:42
No, nechci se moc opakovat, tak to vezmu krátce. Jak již řekl Viq, budou provádět akce "udeř a zmiz" a zdá se mi, že i v traileru dost ustupovali. Že jsou nezkušení, to bych netvrdil. Teda alespoň ne o všech. Kanan a Sabine mají určitě profesionální výcvik. Navíc, ještě méně zkušená mi přijde banda z epizody IV, ikdyž to je z traileru těžké posuzovat. Možná se tvůrci inspirují příběhem z filmů. Určitě se tam bude mluvit o rozkazu 66 a kdo ví? Jelikož budou vytvářet aliance postupně až tak, jak to známe z filmů, tak možná, že to skončí tím, jak Leia prchá před Imperiálním křižníkem z epizody IV :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele Exarkun
26-27
7. Květen 2014 - 21:15
Počkej.. to ale nemá být Bo-katan, to je nová postava, myslim, že se jmenuje Sabine

Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
6. Květen 2014 - 20:53
Česky dabované trailery většinou stojí za nic. Je to narychlo splácaná fušařina. Říká se ale, a zatím se mi to vždy potvrdilo, že si Disney dabing hlídá, aby byl co nejpečlivější a hlasy co nejbližší originálu. Takže zatím bych nad nimi hůl nelámal (pokud ovšem bude dabing v seriálu takový, jako v traileru, tak nejenže ji zlomím nad nimi, zlomím ji o ně)!

JAMU

+1
+6
-1
Obrázek uživatele AsuraCZech
7. Květen 2014 - 12:13
Vypadá to celkem fajn, dabing nijak neřeším protože stejně jako TCW to budu sledovat v originále. Po animační stránce to nevypadá špatně ale zatím mě to připadá o trochu horší než poslední dvě série TCW ale stylem mi to fakt připomíná starou trilogii což považují za plus.
Takže zatím se na to těším a doufám že to bude stejně dobrý jako TCW.

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
7. Květen 2014 - 17:07
ta čeština není žádná sranda???

+1
0
-1