Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Nový teaser k druhé sérii SW: Rebels

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Luke
9. Červen 2015 - 16:41
Děkuji mockrát za novinku:-)
EDIT: PS: K druhému videu byse hodily titulky:-)

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
10. Červen 2015 - 22:35
Uvidím, co se s tím dá dělat :) (Filoni ale hrozně žvatlá, takže je otázka, kolik původního významu zůstane :D)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke
11. Červen 2015 - 11:16
Děkuji moc:-)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
12. Červen 2015 - 11:36
Tak to vidím cca na pondělí, že bych to někam uploadnul. Možná už během víkendu, pokud budu mít čas :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
11. Červen 2015 - 13:57
Už som si myslel, že je chyba vo mne... Jeho vety občas vôbec nedávajú zmysel. Akoby zabudol doplniť pointu, druhú časť vety. Nehovoriac o tom, že rozpráva akoby mal spravený marketingový kurz z Apple. Všetko je úžasné, veľkolepé, nádherné, s plno možnosťami do budúcna. Všade samý cit, dobrá nálada, zlá nálada. Omáčky, omáčky, omáčky. Ja som sa teda, napr. aj z tohto videa, nedozvedel od neho nič nové a prínosné. Pokojne mohli vypnúť zvuk a nechať len video ako kreslí.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
11. Červen 2015 - 14:07
Ten zvuk je taky trochu divně sestříhaný, některé věty jsou dost useklé a hned na ně navazuje další zvuková stopa :-/ Aspoň se mi to tak se sluchátky zdálo :D Zatím jsem to teda celé nedokoukal - včera mi ve třetině videa po stém poslechu jednoho slova došla trpělivost - ale jinak souhlas s tím, že tam spíš tak říkají obecná fakta, která člověk předpokládá.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Luke5
Luke5 (neověřeno)
11. Červen 2015 - 18:58
Nevíte jak se jmenují ty modré stíhačky v rebelech

[Editovat]

+1
0
-1
Obrázek uživatele sTv
sTv
14. Červen 2015 - 10:27
Měl by to být R-22 Spearhead ,předchůdce A-wingu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Luke5
Luke5 (neověřeno)
15. Červen 2015 - 13:55
Děkuju za odpověď R-22 ještě neznám

[Editovat]

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
14. Červen 2015 - 0:33
Nebudu hned hatovat, když to ještě nezačalo. Rozhodně to vypadá líp než první sezona (ne že by to mohlo vypadat hůř). Všechno bude záviset na tom, na které postavy se to bude zaměřovat. Pokud to bude Ezra, je to špatně, pokud to bude kdokoliv jiný, ok. Každopádně z teaseru se zdá, že se víc přesuneme od pouličního gangu ke skutečným povstalcům a to je super. Takže neříkám, že se na to fakt těším, ale nezavrhuji to.

Co se týče druhého videa, není tam nic moc zajímavého. Jen tam ukázali spoustu desetiletých holek v kostýmu Ahsoky, aby nám ukázali, pro jakou věkovou skupinu je ten seriál míněný, kdyby jsme to náhodou nevěděli. Jediná zajímavá věc je asi půl vteřinový záběr na Ahsoku, kde je vidět, že její meče mají bílu čepel. V tomto období neobvyklá barva a já doufám, že nám poskytnou backstory, proč tomu tak je.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
15. Červen 2015 - 12:15
Co se stalo? :O To je snad tvůj první komentář k Rebels, který více méně není kritický :D
Ale ne, teď vážně. Souhlasím, že je paráda, že konečně uvidíme alianci jako takovou. A podle trailerů to bude rozhodně temnější a snad i trochu dospělejší, než první sezóna. Imperiálové budou pořád dostávat očividně na prdel (což ve Star Wars není nic nového), ale jelikož bude aliance rozsáhlejší, uvidíme určitě i padlé na jejich straně. Byť to zatím asi budou jen bezejmenní vojáci, ale už to bude působit reálněji a ne tak nějak "Rambovsky". Jinak na Ahsoku se dost těším a taky jsem zvědavý, jak to s těmi jejími meči je. Ale rozhodně se mi tady líbí více než v TCW. Takový ten "neutrální" vzhled a barva mečů mi k ní fakt sedne více :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
16. Červen 2015 - 12:29
Takový ten pocit, když pc hráči v roli stormtrooperů mají lepší mušku než stormtroopeři v seriálu xD... Nedávno jsem opět koukal na SW IV a vždycky mě pobaví, když Obi-wan řekne, že tak přesnou mušku mají jen vojáci Impéria :D Co se týče druhého traileru, jsem o trochu víc natěšený, protože to opravdu vypadá, že se povstalci dostanou z Lothalu jinam a jejich činy budou více úderné oproti první sezóně kde to byly malé, až trapně nepatrné projevy povstání... Tak snad to dopadne lépe než předchozí propadák... a na konci zabijí Ezru :)

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Blackhand47XD
26-27
21. Červen 2015 - 16:39
Kdy můžeme očekávat titulky?

Nothing is true, everything is permitted.

+1
0
-1