Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Povstalci S02E01

Napsal: valada06
Dne: 21.6.2015 19:23
Kategorie: Ostatní
Zpět na fórum

Včera měla premiéru první epizoda druhé série Star Wars: Povstalci. Vím, že bude jistě přidána do seznamu epizod tady na webu, ale jelikož se tak zatím nestalo, řekl jsem si, že bychom se zde mohli podělit o naše dojmy z této epizody.

POZOR SPOILERY!

Úvodní dvě epizody byly rozhodně lepší než většina předchozí série. Nejen, že povstalci měli problémy, zemřela ministryně Tua a ten phoenix pilot. Samozřejmě jsme všichni věděli, že hlavní skupině se nemůže nic stát (ale už to nebylo tak do očí bijící jako v první řadě) a Vaderův střet s Kananem ukázal, Kananovi schopnosti. Ezra byl opět trochu otravný, ale dle mě byl v rámci mezí. Vedení rebelie dostalo ránu mezi oči. Závěr s Ashokou a Vaderem byl dech beroucí.

Nechápejte mě špatně, já povstalcům vždy fandil a fandil budu, ale nesmí to být tak jednostranné jako v první sérii (byla by to nuda), a tak občas díly takovéhoto typu s radostí uvítám.
Přidat komentář
Obrázek uživatele sTv
sTv
21. Červen 2015 - 19:35
Díky za tip, a neomlouvej se za to že jsi to hodil na forum. Stejně většina lidí včetně mě neví že to bylo odvysílané.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Exarkun
26-27
21. Červen 2015 - 21:18
Shlédnuto!
Opravdu slibný začátek. Dejme tomu, že první sérii budu brát spíše jako takové rozsáhlejší představování hlavních postav o tom, jak reagují a kdo jsou. Jestli tedy bude druhá série alespoň taková, jako byl tenhle díl, jsem ochotný všechno, co bylo smáznout a začít se seriálem od znovu. Konečně jsme měli možnost vidět Galaktické Impérium, ne nějaký neuspořádaný paskvil, který má z nějakého nepochopitelného důvodu neskutečné množství zdrojů, arzenálu a vojáků, aniž by ukázal jediný důvod, proč si je zaslouží.
Cokoliv Darth Vader řekl, nebo udělal mělo hlavu a patu a neslo to 100% efektivitu. Dokonce i Strormtroopeři mi připadali víc jako elitní vojáci impéria, pravda, že v přestřelce v přistávacím doku nikoho nezastřelili, ale rebelové měli na své straně moment překvapení a i tak dokázali stormtroopeři sundat jejich Landspeeder a i sestřelit jejich loď.. první 2 úspěchy v celém seriálu.
Při souboji Vadera s Kananem jsem se poprvé za celou dobu sledování seriálu přistihl, že tu scénu sleduji s napětím, vzrušeným bušením srdce a pocitem nejistoty z toho jak to dopadne. Sice jsem původně čekal, že Darth Vader Kanana zabije, ale zase na druhou stranu, výsledek souboje by se jen s těží dal nazvat triumfem rebelů, už jen proto, že Vader chtěl, aby odtamtud rebelové odletěli.
V momentě kdy likvidoval eskadru A-wingů jsem si říkal, že je to možná trochu přitažené za vlasy, ale zase na druhou stranu se mi vybavily všechny ty kousky, co jako Anakin prováděl v Clone Wars a ve srovnání s tím byl tohle slabý odvar.
No ještě jednou, ve zkratce, jen tak dál a seriál Rebels by se opravdu mohl stát tím, čím měl původně být.. tedy obstojnou náhradou Clone Wars. Jen doufám, že Darth Vader se bude angažovat i nadále.. že to tímhle dílem nekončí, protože bych si skutečně přál, kdyby to byl opravdu on, kdo zabije Kanana (radši bych samozřejmě viděl mrtvého Ezru, ale to bych chtěl už asi moc) a taky bych neskutečně rád viděl jeho Duel s Ahsokou, mistr a učedník tváří v tvář.
EDIT: To jsem se ale rozepsal.. palec nahoru pro každého, kdo to vydržel až do konce :D

Frankly, it is no honour to defeat you, Crado! Will is half the winning!

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
22. Červen 2015 - 8:34
Dneska se na to teprve podívám a taky napíšu hodnocení, ale podle toho, co se tady (i jinde na netu) píše, tak to bude pecka :)

Jinak, pokud někdo neví, kde to najít, tak mohu doporučit tuto stránku: odkaz »
Epizody tam jsou online někdy ještě v den odvysílání v TV a pokud si založíte zdarma účet, můžete si epizodu i stáhnout v rozlišení 1280x720 :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele mina1989
34-35
22. Červen 2015 - 11:52
budete dělat titule na tento díl? :)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
22. Červen 2015 - 13:11
Měli bychom, otázka zní kdy se k tomu dostaneme. ;)

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
23. Červen 2015 - 9:59
Tak jsem to konečně viděl a bomba. Už se to pořádně rozjíždí a nesmrtelnost hlavních postav už není tak okatá. Aliance je větší, má více členů, a tak už jsou ztráty i na její straně, byť jen "bezejmenných" vojáků. Vader byl opravdu dobře zpracovaný a skvěle plnil svoji roli a celý dvoudíl byl opravdu temnější. Taky tam bylo dost momentů, které na mě opravdu zapůsobily a zatajily mi dech. Ať už výbuch raketoplánu a smrt ministrině, startování R dvaadvacítek (které považuju za nejlepší moment filmu :D) nebo když Ahsoka zjistila, kdo je ve skutečnosti onen Sithský lord. Celé epizodě bych vytknul možná jen jedno, a to takovou lehkou přehnanost Vaderových schopností. Že zlikvidoval skoro celou eskadru, to beru, je to prostě jeden z nejlepších pilotů galaxie. Ale přišlo mi trochu přehnané, aby s "obyčejnou" stíhačkou bez bomb a raket zlikvidoval sám 300 metrů dlouhou Peltu se štíty. To bylo trochu přehnané, ale zase aspoň Impérium nevypadalo tak "bezmocně" :D

Celkově se mi epizoda líbila mnohem více, než úvodní film první řady. Opravdu silný díl se skvělými scénami a momenty :) A pokud se celá druhá řada ponese více méně ve stejném duchu, troufám si říct, že Rebels splní to, co od nich všichni očekávají - plnohodnotnou náhradu The Clone Wars :)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele LP3W7
23. Červen 2015 - 12:45
Díky moc za upozornění na to, že už odstartovala druhá sezóna ;) Na webu zatím nic není (doufám, že bude vždy info, tak jako minulý rok), tak bych to jinak ani nevěděl. Díl je to super ;)
Taky se přimlouvám za české titulky (až bude čas), díky! Nevíte někdo zatím alespoň o anglických titulkách?

+1
0
-1
Obrázek uživatele sTv
sTv
24. Červen 2015 - 13:24
odkaz » en titulky

+1
+1
-1
Obrázek uživatele LP3W7
25. Červen 2015 - 15:56
Díky ;)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
24. Červen 2015 - 15:10
Pro všechny co čekají na titulky: Překládání je již v proudu, hádám, že během 24 hodin by mohly být ke stažení.

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Luke
25. Červen 2015 - 11:01
Moc děkuji, že stále překládáte. (Snad to na těch titulky.com schálej brzo:-)

+1
0
-1
Obrázek uživatele LP3W7
5. Srpen 2015 - 17:02
Nevíte někdo kdy bude druhá epizoda 2. série? Díky :)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Darth Tyranus
24-25
6. Srpen 2015 - 19:42
Někdy na podzim 2015 - odkaz » . Zjistil jsem to asi po dvaceti sekundách hledání ;)

„I sense great fear in you, Skywalker. You have hate. You have anger. But you don't use them.“

+1
0
-1