Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Aktualizace obsahu u jednotlivých epizod

Napsal: Yellyman
Dne: 12.3.2013 23:16
Kategorie: Připomínky k webu (2012 - 2015)
Zpět na fórum

Vážení,

v posledních dnech jsem pracoval na aktualizaci některých sekcí spadajících pod hlavní epizody Hvězdných válek. Jedná se o sekce Hlášky a Hudba (Filmy>Epizoda dle vašeho výběru>Hlášky/Hudba). Zatím jsem aktualizoval Starou trilogii, na novou se vrhnu jakmile to bude možné.

Proč to píšu? Jednak abyste věděli o tom, že došlo ke změně a jednak abyste napsali případné připomínky, návrhy na zlepšení a tak.

Doufám, že se vám obsah a zpracování nových sekcí bude líbit.

Ať vás provází Síla!

Yelly-man

Přidat komentář
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
12. Březen 2013 - 23:25
Ne že bych byl vysazený proti verzálkám, ale na hlavní stránce je ten nadpis fakt pěst na oko, navíc se toho tam nevejde tolik, jako bys to psal malými písmeny ;)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
12. Březen 2013 - 23:33
Nu, mým záměrem bylo upoutat co nejvíce pozornosti, takže jsem rád, že můj Caps Lock nadpis zafungoval:)

JAMU

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
12. Březen 2013 - 23:48
Výborně, takže tu všichni můžeme zapnout Caps Lock, aby byl náš příspěvek víc vidět :)

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Březen 2013 - 8:49
Je to dôležitá informácia týkajúca sa webu a mala by byť patrične prezentovaná - malo by ju byť vidieť a mala by pritiahnuť zrak všetkých, ktorí na web prídu. Napriek tomu si myslím, že táto správa si zaslúžila správu :D Mohla si pokojne nájsť svoje miesto pri článkoch typu Koniec Clone Wars... Je potrebné si uvedomiť, že tento web je stále vo výstavbe a je správne, keď sa každá pozitívna správa, každý nový obsah a tvorba prezentuje "výkrikom do sveta". Pýtam sa: Keď sa spustí kantína, je správne, aby som to postrehol až vtedy, ak na ňu niekedy náhodou kliknem? Všetky pozitíva musia byť patrične vyzdvihnuté a to predovšetkým dôvodu toho, že mnoho ľudí tu za ten čas mohlo nadobudnúť dojem, že nič nerobíte - čo vonkoncom nie je pravda, len nesmiete svoju prácu "skrývať".

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
13. Březen 2013 - 12:03
Tak on je dost často problém v tom, že práce "na pozadí" nejsou pro běžného uživatele příliš relevantní. Uživatele nezajímá, když se 4 dny někdo hrabe ve zdrojácích, přičemž výsledkem je pouze upravený filtr či nějaká drobná změna zpracování komentářů. Dokud to není "vidět", není v podstatě ani o čem psát :-(

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Březen 2013 - 17:39
Ja prácu váš všetkých oceňujem napriek tomu, ako si povedal, že ju "nevidím". A práve preto som písal mnou vyššie uvedený komentár, ktorý zhŕňa podstatu toho, čo si vyjadril v poslednej vete. Keď to nie je vidieť, nie je o čom písať. Ale tu je o čom písať :) Pomaly, ale isto sa zapĺňajú prázdne miesta tohto webu a informácie, ako "Tato část portálu je stále ve výstavbě." postupne miznú. Ale ja, ako užívateľ potrebujem vedieť, že sa niečo zmenilo. Berte to, prosím, len ako môj malý postreh aj k danej téme, ale aj k webu všeobecne.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
13. Březen 2013 - 15:29
Ne, při spuštění kantýny očekávám, že se to bude celkem hlasitě prezentovat, je to přece jen očekávaná funkce - tím nechci na druhou stranu říct, že Hlášky a Hudba nejsou, i když ve srovnání s Kantýnou asi ne tolik. Mě jen udivilo, proč musel být nadpis napsaný verzálkami, protože ten, kdo sleduje novinky, si toho rychle všimne i kdyby to bylo psané malými písmeny, ale už to raději nechám být, vytvářím akorát špatnou atmosféru.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
13. Březen 2013 - 15:36
V pohodě, máš pravdu v tom, že by si toho lidé všimli tak jako tak. Já si to chtěl jen pojistit, aby to "nevyšumělo". Takže poučení pro příště: kašli na verzálky!

JAMU

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
13. Březen 2013 - 13:22
Myslím, že jsem neprovedl nic tak strašného, drahý. S tím obsahem jsem si dal práci, navíc myslím, že by např. historie SW hudby mohla fanoušky a uživatele webu zajímat, takže proto jsem zvolil co nejvýraznější možnost prezentace. Ta nikterak neomezuje chod webu, člověk si jí pouze všimne a nic mu nebrání v tom zprávu prostě ignorovat. Jestli ti to ovšem skutečně tak vadí, není problém mi to upravit, co, pane Správce?

JAMU

+1
+4
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
13. Březen 2013 - 15:44
Ale notak, nehádejte se kvůli takové pitomosti. Narychlo jsem naimplementoval funkci na obarvení odkazu dle role autora na titulní stránce (to jsem odkoukal z jiného webu), pokud to autor (admin) povolí během vytváření tématu. Tak snad už budou všichni spokojení :-)

Jinak na mě verzálky třeba působí přesně obráceným efektem - připomíná mi to spam (hlavně ve hrách) a věnuji tomu menší pozornost, než normálnímu textu :-)

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
13. Březen 2013 - 15:59
To je dobré řešení. Měl jsem se nejdřív poradit s tebou...

JAMU

+1
+1
-1
Obrázek uživatele bogi_cze
31-32
13. Březen 2013 - 1:13
Paráda jen mi tam chybi par hlasek napr. z drtice odpadku "Jake netusene vune jsme tu objevili." ale chapu ze jich je spoustu a nejde je tam asi narvat hned vsechny najednou.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
13. Březen 2013 - 8:55
Myslím, že by tam ani všetky byť nemali. Ide skôr o to vybrať reprezentatívnu vzorku. To znamená často citované, najviac dej ovplyvňujúce a najlepšie zapamätateľné hlášky, ktoré ti príbeh pripomenú alebo by mohli potencionálne pritiahnuť nového diváka. V súčasnom stave sa mi Hlášky páčia a vyjadrujú presne to, čo predstavujem ako zmysel danej sekcie. Príliš by som počet hlášok nerozširoval: má to byť "ochutnávka" a nie prepis scenára :D

+1
+2
-1
Obrázek uživatele bogi_cze
31-32
13. Březen 2013 - 19:14
Jasny s tim naprostosouhlasim jen mi prijde ze tam nektere ikonicke chybi spise u dalsiho epizod ale zrovna hlaska co sem napsal mi prijde ikonicka.

+1
0
-1
Obrázek uživatele lubkazklubka
41-42
14. Březen 2013 - 15:11
Upřímně doufám, že Epizody II bude:Obi-Wan "Mám dojem, že z tebe jednou budu mít smrt." na to Anakin: "To neříkejte mistře!" :D Bo u té jsem rozesmál celý kino :D

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
14. Březen 2013 - 18:50
Nebo: ,,Kdyby jsi zacházel se světelným mečem tak dobře jako s pusou, byl by si lepší bojovník než mistr Yoda

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+5
-1