Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Padawan Navtal-Ilum

Reklama
Autor: Anakin Solo
Přidáno:28. Říjen 2013 - 20:40
Přihlásit se k odběru

Tento příběh hovoří o jediském padawanovi Navtalovi který si právě letí pro svůj krystal do světelného meče na planetu Ilum. Letělo s ním dalších pět padawanů,twiľek Nivura Wun, mon calamarian Belinesa Tsun, sullustan Niuk Niuv a bothanka Atarax Kin a poslední bith Kod Sie.

Když jsme přistáli čekal na nás mistr Yoda a ukázal nám jeskyni do které půjdeme pro krystaly.Použil sílu a a pomocí strojového mechanismu otevřel dveře.,,Jestli do západu slunce zpět nebudete tak uvíznete tam na jednu zdejší noc.“Řekl nám mistr Yoda než jsme vešli dovnitř.Bylo tam pět chodeb.Nemohli se jsme dohodnout kdo kterou chodbou kdo kterou chodbou půjde. ,,Co třeba zkusit kámen,nůžky,papír?“.Navrhl Niuk. Dopadlo to tak že já šel do prostřední,Atarax a Belinesa do levých chodeb a Nivura a Kod do pravých chodeb.

Jen sem tak šel a rozhlížel se jestli náhodou neuvidím svůj krystal ale v tu chvíli jsem uslyšel hlasité,,Uáááá!

Běžel jsem tam odkud jsem uslyšel křik a uviděl jsem Nivuru jak sedí na dně díry a tiše vzlyká.Všichni jsme se k němu seběhli a radili se.,,Co mu hodit lano?“Navrhovala Atarax.,,Ale to nepůjde,kde chceš to lano vzít?“Otázal se se Niuk.,,Co třeba spojit své síly a Silou ho vytáhnout ven?“Všichni souhlasily a tak jsme to provedly.
Když jsme to provedly tak jsem něco zahlédl dole v díře....a světe div se byl to krystal....můj krystal.

Ohodnoťte povídku:
Podrobné statistiky...
10 hvězd
1 hlas
9 hvězd
0 hlasů
8 hvězd
0 hlasů
7 hvězd
1 hlas
6 hvězd
0 hlasů
5 hvězd
1 hlas
4 hvězdy
2 hlasy
3 hvězdy
2 hlasy
2 hvězdy
3 hlasy
1 hvězda
10 hlasů