Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars: Reclamation je podvrh?

Reklama
Napsáno dne 19.4.2013

Sciencefiction.com, GeekTyrant.com, JoBlo.com, IGN.com, ComixZone.cz a destíky dalších portálů, včetně StarWars.cz, byly v posledních dvou dnech rušným místem plným diskutujících fanoušků Star Wars o novém připravovaném seriálu Star Wars: Reclamation, který měl údajně nahradit Klonové války. Jak se ovšem ukázalo, jedná se nejspíš o podvrh.

Celá fáma začala na straně IMDb uživatele fantasmographer, který do tamějšího fóra vložil sken scénáře. Napsal: Pracovali jsme na tom od minulého roku, ale až před pár měsíci jsme se dozvěděli podrobnosti. V lednu jsme dostali zelenou, ale všechno se zastavilo, když začali propouštět (nejspíše narážka na rozpuštění LucasArts). Mohl bych se dostat do problémů, ale počkat, vždyť já už tam nepracuji. Následoval oskenovaný scénář.

„We'd been working on details of it since early last year but didn't know the details until a few months ago. Got the greenlight in january but stopped everything when the layoffs hit. I could probably get in trouble, but oh wait, i don't work there anymore.“ -fantasmographer

Portál TheForce.net ovšem kontaktoval přímo LucasFilm a dle tiskové mluvčí Tracy Cannobbio se jedná o podvrh. Tohle jsme nikdy předtím neviděli, říká.

„This is something we've never seen before.“ -Tracy Cannobbio

Zdá se tedy, že se jedná o podvrh uživatele fantasmographer. Samozřejmě je zde stále možnost, že se na seriálu pracovalo, ale byl zrušen a stopy zahlazeny, a pak mohl fantasmographer mluvit pravdu. Nicméně to už jsou pouze spekulace a pravdu se stejně nikdy nedozvíme.

Tak jako tak, oficiální zdroje mluví jasně a LucasFilm se od scénáře distancuje. Seriálu Star Wars: Reclamation se tedy nejspíše nedočkáme.

Zdroje a odkazy:
- IMDb.com
- TheForce.net
- StarWars.cz