Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Přehled: Trailer k E7, TOP TEN, hra na mobily

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele DuckLord
29-30
29. Listopad 2014 - 13:44
Nemůžu si pomoct, ale ten lightsaber z toho traileru mě přijde hrozně divnej... a pro boj celkem nepraktickej, ale uvidíme, co se z toho za rok vyklube :)

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
29. Listopad 2014 - 14:26
Ano, taky si říkám, že jakmile si ten meč protočí v ruce (protože to vypadá cool), tak si usekne zápěstí :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+6
-1
Obrázek uživatele Darth Tyranus
24-25
29. Listopad 2014 - 15:19
Nebo, kdyby se chtěl poškrábat na hlavě, tak by to taky moc dobře nedopadlo :D

„I sense great fear in you, Skywalker. You have hate. You have anger. But you don't use them.“

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Evil
36-37
29. Listopad 2014 - 14:28
Ťažko hodnotiť z teaseru...ale jediné veci čo sa mi páčili bola tá dynamická kamera pri preletoch X-wingov a Falcona...tá kamera je dokonalá a toto dobre podchytil.

Keď som videl ten svetelný meč, tak ma skoro porantalo... Načo tie dve postranné mini čepele? Ak to má byť len cool faktor pre diváka, tak "nie, ďakujem". Rovnako ako Inquisitorov meč v Rebels...tiež kravina bez významnejšieho využitia.

Ak to má mať nejaké využitie trebárs proti zabráneniu odseknutiu zápästia, tak "nie, ďakujem."(hoci s tým si skôr on odfaklí zápästie, než súper.) Ale fakt som zvedavý na dynamiku súboja s tým čudom. Inak ešte aj tak zvláštne emituje energiu, akoby to bol plameň, plazmový horák...som zvedavý či sa bude jednať o klasický lightsaber alebo o nejaký prastarý ojedinelý...

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Darth Tyranus
24-25
29. Listopad 2014 - 15:18
Ten teaser byl super, ale teď jsem ještě víc natěšenej na film. Nevím, jestli to vydržím ještě rok :D
Jinak, jestli se bojím, že bych si usekl ruku s normálním světelným mečem, tohle by bylo ještě horší. Rozhodně ale vypadá hustě.

„I sense great fear in you, Skywalker. You have hate. You have anger. But you don't use them.“

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
29. Listopad 2014 - 15:42
Jsem rozpolcený. Když jsem to porvé viděl tak jsem si myslel, že je to další parodie a vyprsknul smíchy nad špatným hereckým výkonem toho herce na začátku. Pak jsem si,ale všiml, že je to z officiálního kanálu.....
Dobré: Brnění stormtrooperů a fakt, že jedním z hlavních hrdinů bude pravděpodobně stormík, pouštní skútr a scéna s X-Wingy a Falconem na konci
Špatné: Kostýmy byt hezké, nevypadjí moc profesionálně, efekty jsou ještě méně uvěřitelnější než v SW II: Klony Útočí (což je zajímavé, když vezmeme v potaz, že zde pužili půl reálné repliky a půl CGI), herecké výkony...
A hlavně ten meč. Sice vypadá dobře,ale je naprosto nepraktický, a ty postraní čepele....pokud rukojet té věci není vyrobena z cortosis nebo mandaloriánského železa tak je ten meč nebezpečnější majiteli než nepřítel samotný. Zajímavostí je že je to založeno na "crossguard meči" z Expanded Universe. odkaz »

Reakce? Někteří lidé nenáviděli ten trailer do morku kostí a stěžovali si na úplně všechno, ale někteří se prý rozplakali, když Falcon vlétla na scénu. Mě to zanechalo bez emocí. Nebyl jsem naštván, ale ani rád. Dokonce i teaser na Jurassic World, ve mně vyvola více emocí, než tenhle teaser. Ale na druhou stranu, trvalo to asi jenom minutu, z toho nejde nic usoudit. Ale je pravdou, že jsem byl překvapen. Ty koncepty co se dostaly z natáčení byly ve skuečnosti pravé
odkaz »

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
29. Listopad 2014 - 16:46
Jediný obrázek Crossguard saberu z EU
odkaz »

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
0
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
29. Listopad 2014 - 17:57
Já vím, ale přesto. Existovalo to.

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
29. Listopad 2014 - 18:26
Právě, že existovalo. Jen Je jich tak málo, že o tom ví jen minimum lidí, tak jsem sem přidal obrázek :)
I když mě ten meč děsí, třeba to má nějaký význam. podívejte se a inkvizitorův meč...

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
0
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
29. Listopad 2014 - 20:01
No jo, další pitomá hračka. Ale jestli se smím zeptat, nepochopil jsem co si myslel s tím významem.

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wrait
28-29
Wrait [Překladatel]
30. Listopad 2014 - 2:50
Že to není jen "kůl" věcička, co si tam chtěli autoři udělat, protože Star Wars, ale, že například uvidíme "záštitu" v akci, jako výhoda proti jediům? Třeba...

I am the holder of the torch, lighting the way
I am the keeper of the flame, soldier of balance

+1
0
-1
Obrázek uživatele Clonetrooper Neyo
25-26
30. Listopad 2014 - 22:15
Brnění Stormíků vypadá skvěle, scéna s X-Wingy a Falconem se taky povedla, ale to je tak vše. Scéna se Sithem/Přisluhovačem by byla taky skvělá, kdyby tam dali světelnej meč. Speeder vypadá jak sploštělej pojízdnej bojler a ta holka mě neskutečně připomína Luka. Chlápek na začátku to hraje jak amatér (Za což ale může kamera). A zbraně Stormu vypadaj jak plastové hračky na baterky. Celkově mě to příjde takové vybledlé/vyblité hlavně animace, zkrátka necítím to jako Star Wars. Spíš jako Fan made.

Glory to the emperor!

+1
0
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
30. Listopad 2014 - 23:04
Jako obvykle, žádám diskutující o věcnou debatu.

Kvůli několika jedincům jsem byl nucen smazat celé vlákno, jelikož více než polovina příspěvků v něm již byla hádání se. Na úkor několika, kteří se, aspoň ze začátku, snažili o debatu. Pokud nejste schopni napsat něco smysluplného, radši nic nepište - nebaví to mě a asi ani většinu ostatních uživatelů (i když chvíli to byla zábava sledovat :) ). Příště z toho vyvodím pro dotyčné důsledky.

Omlouvám se těm, kterým jsem jejich normální příspěvky smazal kvůli ostatním.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele sithův děda Eda
34-35
30. Listopad 2014 - 23:30
Něčí názory se asi nehodily do krámu. Dobrá vizitka webu.

+1
-11
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
1. Prosinec 2014 - 8:36
Je mi líto, že to vidíš takto. Smazal jsem ale všechny názory, aby si nikdo nemohl stěžovat, že někoho z(ne)výhodňuji. Pokud máš relevantní názor, poděl se o něm v normální diskuzi, tzn. bez urážení, vulgarismů a ostatních zbytečností, které do normální diskuze opravdu nepatří.

Pokud se pamatuji, ty si se vyjadřoval spíš k tomu, jak ostatní kritizují někoho jiného, než k tématu. Bcgroi byl názoru, že teaser se nepovedl a spíše se mu nelíbil, Yellymanovi se teaser spíše líbil (pokud se mýlím, opravte mě, ale základ je snad správný), ostatní už se bavili spíše o něčem jiném a ne přímo k tématu.

Pokud chceš téma "cenzura negativních příspěvků k teaseru" více rozvést, tak tě odkážu do fóra, zde je to offtopic. Sice nemám ponětí, proč bychom měli účelově mazat specifické názory ohledně teaseru, ale ok.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+8
-1
Obrázek uživatele dugar
24-25
30. Listopad 2014 - 23:31
Podle mě je dost možný, že ten sith v tom traileru není z časové linie ep. 7... tím myslím, že třeba jde o flash back, jak nějaký sith hledal nějaký artefakt před několika lety, a proto má i ten meč...pokud jste si všimli, tak ten meč nevydává klasickou bílou zář, ale je taková rozstřepená, jakoby energie meče byla nestabilní....tudíž může jít o mnohem starší druh světelného meče. Na jednom obrázku je i tento sith zepředu a má velice podobnou masku jako měl Darth Raven.....A proto se chci zeptat, jak Disney zrušil cannon universa po ep. 6....nezrušil i cannon před ep. 1?(pokud ne...je pořád stále dost času do premiéry, aby to i mohl udělat) Protože pokud by tak udělal, je dost možné že onen sith je Darth Raven a ep. 7 se bude nějak týkat toho, co kdysi udělal...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Galaxy Fighter
26-27
1. Prosinec 2014 - 0:19
Zrušili všechno, kromě 6 filmů, Star Wars Rebels a The Clone Wars, ale ani tam si nejsem jistý jestli je 6 série kanon.
To jim však nebrání, aby vykrádali Exapnded Universe a upravovali si příběhy jak se jim to hodí.

Ha,Ivan! Přišel nečekán,nezván....

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
6. Prosinec 2014 - 20:03
De facto zrušili všechno, ale je i pokud koukneš na wookiepedii, tak uvidíš, že "vyjeb*****" s fanoušky na Canon a Legends je zatím přepracované jen u stěžejních událostí v období, kdy se odehrávají filmy.
Ohledně mečů jsem někde četl, že to nebudou rovné zářivky, což vítám. Vlastně vizualizace čepele se mi hodně líbí, o Crusaberu se to samé říct nedá...
Spekulovat o ději asi nemá moc smysl, je nekonečné množství možností a scénáristé to buď vzali za správný konec nebo z toho udělali nekonzistentní kravinu. Na premiéru půjdu tak jako tak.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
6. Prosinec 2014 - 20:39
Z teaseru se nedá vyvodit žádný záběr, slouží jen k udržení povědomí a nastartování fandů. Z toho, čeho jsme byli svědky v této neuspokojivé minutě a půl: Benedict Cumbertbatch má dobrý hlas (pokud to teda mluvil on, ale skoro bych se vsadil, že ano); skoro všechno se odehrává na nejdebilnější planetě galaxie - Tatooine, nebo nějaké jiné jí podobné, opravdu originální..bhahh...
Opravdu nevím, co si myslet o SoccerBall Droidovi, asi nic. Bláhově doufám, že Stormtroopeři se konečně do něčeho trefí. Ohledně nových hlavních hrdinů těžko mluvit, z půl vteřiny těžko něco vyčtete, možná bych jen zmínil pojízdný bojler, na kterém jede Kira. Někdo někde ten speeder takto popsal a ten popis se mi zalíbil. No, jen doufám, že naši dva hlavní hrdinové neskončí v nějaké patetické romanci. Milostné příběhy ve sci-fi filmech obvykle bývají značně bídné, pokud (horší než Padmé a Anakin to ale stejně nebude). Wow, letící X-wing, jestli za třicet let občanské války dokázali jen zkrátit stíhačku a a stormtrooperům upravit design helmy, bude to značně neuspokojivé vysvětlení...ale o tomto nechci předvídat. Ohledně poslední scény! - crusaber mě opravdu nepotěšil. WTF!, neříkám, že se to v EU nevyskytlo, ale první moje myšlenka byla, že jestli Inquisitoři budou mít jakoukoliv podobnost s inkvizicí, jak jí známe z pozemské historie, tak to bude největší shit od dob Jar Jar Binkse. Naopak vizualizace čepele se mi velice líbí.
To, že půl půl traileru zachycuje Falcon během Red Bull Air Race, je škoda mluvit + TIEs, kteří se netrefí (jak překvapivé). Každopádně asi nemůžeme doufat, že vzdušné a vesmírné souboje budou vypadat jinak než jako střety z první světové války, akorát s lasery.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
6. Prosinec 2014 - 20:45
Cumbertbatch teaser nenamluvil (viz odkaz » ), byl to totiž nejspíš Andy Serkis (viz odkaz » ).
EDIT: Ještěže sis nevsadil :D

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
0
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
6. Prosinec 2014 - 21:37
Safra...prohrál bych boty. :D Původně se mi to zdálo stejné, jako z traileru na Into Darkness, ale teď už ne. Ten hlas je opravdu jiný. A jelikož je to potvrzené... Andyho Serkinse mám v paměti stále hlavně jako Gluma (a další příšery), takže těžko rozeznat jeho hlas.

+1
+1
-1