Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

SW: Battlefront- novinky

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Luke
6. Červen 2015 - 11:14
Děkuji za novinky, velmi potěšili. Web žije!!:-D Ať Vás provází Síla.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Karpagon
7. Červen 2015 - 21:38
Zajímavé shrnutí, díky za oživení tématu... doufám, že bude pokračování :D

Meditovat o tom, já budu.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
8. Červen 2015 - 8:00
Novinky ohledně novýho Battlefrontu mě zatím zklamávají. Jistě, graficky se tomu nebude moct dát co vytknout, ostatní obsah ale zní dost uboze. Nejvíc mě přirozeně mrzí absence vesmírných bitev (potažmo nenaplnění dávného snu, že na zemi skočím do fighteru a vydám se s ním na orbitu, bez loadu, pěkně plynule) a odklon od "feelu", který původní hry měly - celé to na mě působí jako Battlefield v jiném vizuálu. A to mě mrzí. Navíc prodejní politika založená na tunách zpoplatněných DLC, bez kterých si toho člověk moc nezahraje... ať se jdou vycpat.
Jak včera trefně poznamenal jeden můj kamarád: "Aspoň to vypadá hezky. Kdyby se stejným obsahem přišli před deseti lety, poslali by je všichni do prdele."

JAMU

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Coudy
25-26
Coudy [Redaktor]
8. Červen 2015 - 13:43
Nezbývá mi nic jiného než souhlasit... Taky jsem celkem zklamán kvůli vesmírným bitvám, protože zrovna do tohoto tématu patří ale oni na to doplatí... Dopadne to podobně jako "Titanfall"... Životnost tak jednoho roku a pak se na něj zapomene... Battlefront byl by vočko před víc jak deseti lety a stále je u hodně lidí v živé paměti...

I'm one with the Force and Force is with me.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Needle
32-33
14. Červen 2015 - 0:49
Takže co vlastně dostanu, když si tuhle hru koupím? Budu běhat po mapě a střílet nepřátele a když se mi bude chtít tak se přístě respawnu s raketometem? Dokola budu hrát team deathmatch nebo capture the flag? Když si to koupím dřív než ostatní, možná budu mít na výběr jiný odstín zbroje a další si budu moct dokoupit? Tahle hra se mi zatím jeví jako absolutně nezajímavá a zbytečná. Zaprvé, abych si užil tu super grafiku, musím mít budˇ nejnovější konzoli nebo nabušené PC. Zadruhé, a to je podstatnější, k čemu mi je hra, která nemá příběh. Je to střílečka, takže bych přežil, že to po mě nebude chtít složité morální volby a srdcervoucí rozhodnutí, ale solidní dějová kampanˇ je přece základem, doba, kdy příběh nebyl ve hře důležitý, je dávno pryč. Klidně si snížím grafické nastavení na minimum, když mi hra poskytne něco zajímavého. Když si budu chtít zahrát bezhlavé střílení, zahraju si Counter Strike nebo nebo Unreal Tournament.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
14. Červen 2015 - 16:35
Ono je to celé trochu naopak. Battlefront ani Battlefield nikdy neboli o príbehu, toto je absolútne odlišné poňatie hry, než aké opisuješ/ chceš. Absencia príbehu je práve vykúpená voľnosťou pohybu, možnosťami prostredia a podľa mňa aj atmosférou. Ideálna hra pre multiplayer. Teda, za podmienky, že sa všetko podarí.

Schválne si pozri, koľko recenzii hier sa sťažuje na stále jednoduchší a kratší príbeh nových hier (naopak sú to staré hry, ktoré mali kvalitný príbeh - nedalo sa tlačiť na dychberúcu grafiku, vsadilo sa na príbeh). Youtube je plný videí, ktoré ukazujú, ako sa dá celá hra prejsť za pár hodín... To je celkom málo za tie peniaze, čo dnešné hry stoja. Battlefront sa absenciou príbehu a dôrazom na to zábavné, čo Battlefieldy/ Battlefronty v minulosti ponúkali, môže stať práve tou zábavkou, ktorá vydrží dni, týždne, mesiace, možno aj roky. Nie je to však hra pre všetkých. Kto však pozná staršie kúsky od týchto tvorcov, by mohol byť celkom spokojný. Napr. taký Battlefield 2 ma svojho času držal celé mesiace, ani nehovoriac o prvých battlefieldoch. Tá hratelnosť si vôbec príbeh nevyžadovala.

+1
+1
-1