Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Filmy

Napsal: Sabaqeen
Dne: 22.6.2013 23:22
Kategorie: Filmová hexalogie
Zpět na fórum

Sorry že otravuju, ale nevíte někdo kde by se dala stáhnout celá hexalogie v originále i s titulky co by seděli (v nějaké přijatelnější kvalitě)? Hledám hledám, ale najít nemůžu! Zvlášť u staré trilogie s tím mám problém, Google na mě pořád hází buďto titulky samotný nebo torrrenty. Což je docela blbý, vzhledem k jistému ne zcela zanedbatelnému faktu že nevím, co je to torrent.
Takže kdyby na to měl někdo odkaz, byla bych moc vděčná kdyby ho sem napsal. Předem díky :)
Přidat komentář
Obrázek uživatele Darth Nebiros
30-31
23. Červen 2013 - 2:51
S odkazem ti asi moc nepomůžu ale aspoň ti můžu vysvětlit co je to ten torrent. Torrent je program a nebo spíš klient přes, který se dá stáhnout skoro všechno. Na rozdíl od lokálního stahování nejsi omezena rychlostí stahování ( např. uložto - 300kb/s ), pokud má daný torrent nějaký seedy ( rozuměj - má kompletní kopii torrentu a stále nabízí upload. Čím více seedů je ve swarmu, tím větší bývá rychlost downloadu a také se zvyšuje šance na stažení kompletního souboru. Seedováním je torrent udržován v chodu. ), tak můžeš stahovat klidně i maximální rychlostí 5mb/s, 10mb/s atd. Abys však mohla ty soubory stáhnout potřebuješ prve stáhnout a nainstalovat klienta, který zabírá minimum místa na disku a poté až stahovací soubor, který následně otevřeš v tom klientu. Snad jsem ti to vysvětlil pokud možno co nejsrozumitelněji a pokud ne, tak se vymluvím na to, že jsou právě skoro 3 hodiny ráno, že na to už pořádně nevidím a že nevím co píšu :D . Jen dodám že pokud máš kvalitní antivir, tak se vůbec nemusíš bát přes ty torrenty stahovat.

PS: Pokud by se adminům zdá tento post jako nevhodný či OT, tak ho klidně skryjte nebo odstraňte. Všichni víme proč. :)

"I'm sorry, I'm having trouble hearing you. I'm getting a lot of bullshit on this line" - Commander Shepard

+1
+3
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
23. Červen 2013 - 9:24
Myslím, že nie je žiaden dôvod mazať tvoj post. Ľudia si slovo "torrent" často mylne (a automaticky) spájajú so slovom "nelegálne". Ty neradíš sťahovať nelegálny obsah, len informuješ o možnostiach využitia tejto "služby". Tak ako na torrentoch, uloz.to, ale aj cloudových službách môžeš pokojne sťahovať legálny obsah bez porušenia akéhokoľvek zákona, to znamená, že nemusíme o torrentoch hovoriť ako o nejakom "tabu". Tu už sa jedná len o voľbu používateľa.

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Aelsorm
27-28
29. Červen 2013 - 10:15
Torrent nejen že ti umožňuje stahovat sdílené soubory (legálně), ale taky nabízí ty co sis už pomocí něho stáhl a to je ilegální, proto jsou torrenty ilegální

ilegální je šíření, ne stahování, torrent ale i šíří

Míra urážek poukazuje na míru inteligence

+1
0
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
29. Červen 2013 - 10:55
Ilegální je šířit ilegální obsah. Ale třeba spousta firem svoje služby a aplikace nabízí právě skrze torrenty, protože je to touto cestou rychlejší z hlediska stáhnutí, stejně tak ty sám můžeš nabízet skrze torrenty to co ty sám vytvoříš, případně sdílet volně šiřitelný obsah.

To že se torrenty začaly používat i na stahování filmů a her je samozřejmě věc jiná.

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
29. Červen 2013 - 11:33
Nemáš pravdu. Podstatu vystihol HorLukRos. Šíriť dáta cez internet, či už pomocou torrentov alebo iných služieb, je predsa základ fungovania internetu. Je to jeho podstata. Šíriť ilegálne dáta... to je otázka aj odpoveď.
Budem sa opakovať. Nespájajte si slová ako "torrent" a "ilegálne". Je samozrejmé, že sa tento spôsob využíva aj na šírenie ilegálnych dát. Avšak to isté sa dá v súčasnosti povedať aj o všetkých ostatných službách.

+1
0
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
23. Červen 2013 - 10:40
Nic ve zlém, ale mám stejný problém a tohle mi moc nepomohlo. No jo, když je někdo naprostý antitalent, co se týče elektroniky, nemá to v dnešní době lehký.

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Sabaqeen
25-26
23. Červen 2013 - 20:40
Mluvíš mi z duše! Ten pocit když ti někdo odpoví a ty rozumíš ani ne polovině :D

Nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. A z takové srážky vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.

+1
+1
-1
Obrázek uživatele HorLukRos
30-31
HorLukRos [Bývalý admin]
23. Červen 2013 - 22:58
Doporučuji tento komentář nejprve přečíst tak, že budeš ignorovat všechny závorky. Pak si to přečti ještě jednou a se závorkami :-)

Představ si, že chceš knížku (soubor). Máš dvě možnosti.

Klasické stahování - To je případ, kdy kontaktuješ nějakého člověka (server) a řekneš, že chceš knížku. On řekne - dobře, já ti ji začnu diktovat písmenko po písmenku (po bitech, dá se říct). A ty si ji začneš postupně zapisovat (stahovat), jak on diktuje (posílá data). Problém může nastat ve spoustě případů - v první řadě toho člověka (server, popř. stránku) musíš samozřejmě najít, dále ten člověk na tebe musí mít čas (zatíženost serveru), jinak ti bude tu knížku diktovat příliš pomalu, když bude moc vytížen. No a největší problém pak nastává, pokud toho člověka něco vyruší (ztráta připojení, výpadek, atd.) - potom obvykle zapomene, kde skončil, a začne ti diktovat písmenka znovu od první stránky. Za určitých okolností mu můžeš ty sama (webový prohlížeč či downloader) říct, kde skončil, a aby ti začal diktovat od tohoto místa, ale není to příliš obvyklé.

Torrenty - Co když ale ty si řekneš, že si nebudeš knihu opisovat od nějakého člověka, který ji má celou, ale místo toho si ji sama budeš skládat od několika lidí, kteří ji taky sami o sobě nemají celou a snaží se ji poskládat? Tato komunita lidí si pak vyměňuje jednotlivé stránky v knize. Neopisuješ tedy knihu od začátku písmenko po písmenku v přesně daném pořadí, ale řekneš si - chci stránku. Má někdo stránku 1? Ne? Nevadí. Má někdo stránku 2? Taky ne? Dobře, a co stránku 3? Vida, stránku 3 mají 2 lidé, nicméně první z nich už poskytuje na opsání někomu stránku 8, tak já ho nebudu rušit a stránku 3 si vypůjčím od toho druhého. Tím získáš stránku 3. Pak se zase zeptáš, má někdo stránku 1? A hele, zrovna přišel někdo, kdo stránku 1 má, tak já si ji od něj opíšu. Máš stránku 1 a 3. Pak se ale někdo zeptá TEBE - máš stránku číslo 3? Ty mu řekneš - ano, mám, můžeš si ji ode mě opsat. A takhle fungují torrenty - uživatelé si navzájem vyměňují stránky (části souboru), až dokud nedají dohromady celou knihu (soubor). I po té, co se ti podaří najít všechny stránky a dát dohromady knihu, nemusíš odejít. Slušností bývá počkat a poskytnout co nejvíce stránek dalším lidem (stává se z tebe seeder) - co když jsi třeba poslední člověk, který vlastní stránku 48 a s tvým odchodem by už nebylo pro ostatní uživatele možné dát knihu dohromady? (Klientské programy jsou ale inteligentní a snaží se stahovat prioritně právě ty stránky - části souboru - které má nejmenší počet lidí a tím zvýšit jejich počet). Pokud by se stalo, že kniha má třeba 200 stránek ale nikdo už nenabízí stránky 150-200, je "dostupnost" 0.75 a knihu logicky dohromady nedáš. Naopak pokud by se našlo 6 lidí, kteří nabízí knihu ostatním a mají ji kompletní, je dostupnost té knihy 6.00. Ve tvém zájmu je tedy najít torrenty, u kterých je dostupnost nad 1.00 a s co největším počtem seedů - lidí, kteří knihu (nebo stránky té knihy) nabízí ostatním. Pokud se stane, že nikdo nic nenabízí (všichni jsou "pryč"), jedná se o tzv. mrtvý torrent a z něj pochopitelně nic nestáhneš.

A abych ještě vysvětlil jak se vlastně z torrentů stahuje - to, co stáhneš na webových stránkách je pouze malinkatý soubor, na který můžeš pohlížet jako na klíč k místnosti, ve které si uživatelé navzájem vyměňují stránky knihy. Bez toho klíče bys tu místnost ani nenašla. Nejprve si tedy stáhneš tento klíč, a ten přidáš do jednoho z programů, které umožňují stahovat z torrentů. Já osobně používám uTorrent, ale vcelku populární je třeba i BitTorrent. Na tyto programy můžeš pohlížet jako na stroje, které se budou starat o výměnu stránek té knihy, kterou chceš :-)
EDIT: Jinak když si to po sobě ještě čtu, přemýšlím, že možná to trochu vyznělo tak, že tu "výměnu stránek" musíš dělat ručně, ale tak to samozřejmě není - o to se právě starají ty programy pro stahování torrentů. Ty jakožto uživatel nevidíš o moc velký rozdíl oproti normálnímu stahování - taky jen čekáš, až "doběhne zelená čára do konce" :-) Celý ten odstavec o posílání stránek mezi uživateli je jen popis toho, jak to funguje "vnitřně", ale to tě jakožto uživatele až tak moc nemusí zajímat, sepsal jsem to jen pro lepší pochopení mechanismů torrentů (a hlavně toho "proč některé torrenty jedou" a "proč některé nejedou (popř. jedou pomalu)" - no prostě tam není dost lidí, kteří by sdíleli :-) ).

Všichni máme své stroje času. Některé nás vezmou zpět - těm říkáme vzpomínky. Některé nás pohání kupředu - těm říkáme sny.

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Darth Nebiros
30-31
23. Červen 2013 - 23:29
No abych řekl pravdu, tak jsem byl teď řádně zahamben. :D Takhle bych to vážně nevysvětlil. :)

"I'm sorry, I'm having trouble hearing you. I'm getting a lot of bullshit on this line" - Commander Shepard

+1
0
-1
Obrázek uživatele klara1
24-25
24. Červen 2013 - 18:25
Uf, teď jsem se toho dozvěděla víc než za tři roky informatiky ve škole. Díky!

"Ne každý, kdo bloudí, je ztracen." - J.R.R. Tolkien

+1
0
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
23. Červen 2013 - 8:54
ulož.to jsou tam všechny filmy jenom trochu víc hledat

+1
-1
-1